عروس های خوشبخت همین روزهای خیلی نزدیک

...اندکی صبر، سحر نزدیک است

عروس های خوشبخت همین روزهای خیلی نزدیک

...اندکی صبر، سحر نزدیک است

عروس های خوشبخت همین روزهای خیلی نزدیک

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم

وَمِنْ آیَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَکُم مِّنْ أَنفُسِکُمْ أَزْوَاجاً لِّتَسْکُنُوا إِلَیْهَا وَجَعَلَ بَیْنَکُم مَّوَدَّةً وَرَحْمَةً إِنَّ فِی ذَلِکَ لَآیَاتٍ لِّقَوْمٍ یَتَفَکَّرُونَ (آیه 21 سوره روم)
*ترجمه : ‏
‏و یکی از نشانه‌های ( دالّ بر قدرت و عظمت ) خدا این است که از جنس خودتان همسرانی را برای شما آفرید تا در کنار آنان ( در پرتو جاذبه و کشش قلبی ) بیارامید ، و در میان شما و ایشان مهر و محبّت انداخت ( و هر یک را شیفته و دلباخته دیگری ساخت ، تا با آرامش و آسایش ، مایه شکوفائی و پرورش شخصیّت همدیگر شوید ، و پیوند زندگی انسانها و تعادل جسمانی و روحانی آنها برقرار و محفوظ باشد ) . مسلّماً در این ( امور ) نشانه‌ها و دلائلی ( بر عظمت و قدرت خدا ) است برای افرادی که ( درباره پدیده‌های جهان و آفریده‌های یزدان ) می‌اندیشند .‏
صدق الله العلی العظیم
+++++++++++++++++
اللهم عجل لولیک الفرج
+++++++++++++++++
ساعت 12 ظهر هر روز دعای سلامتی و فرج برای امام عزیزمان، امام عصرمان،امام غریبتر از امام حسین، قرار امام زمانی اینجاست.
+++++++++++++++++
خدایا فدات بشم یه نظری به ما کن ....
ببخش و آزادمون کن از عقاب کرده هامون....
بردار آزمایشی که از پسش برنمیام ....
کمکمون کن تنهامون نذار به دادمون برس
ای مهربانترین ای بخشنده ترین ...
++++++++++++++
دوستان خوبم...
این وبلاگ اساسا با توکل به الله و توسل به 14 معصوم (بر آنها درود) بنا نهاده شده است اگر لایق باشد تقدیم میکنیم به امام عصر امام زمان عجل الله فرجه الشریف
یا فارِسَ الْحِجازِ اَدْرِکنی یا اَبا صالِحُ الْمَهْدی اَدْرِکْنی یا اَبا الْقاسِمِ اَدْرِکْنی وَ لا تَدَغْنی اِنّی عاجِزٌ ذَلیلٌ
+++++++++++++++++
arosekhoshbakht@gmail.com
+++++++++++++++++
خداوندا ! سپاسگزارم از اینکه حاجتم را برآورده کردی و همسر الهی برای من در نظر گرفتی و قول دادی همین روزا به من عطا کنی تا ابد سپاسگزارم
+++
توجه : هرگونه کپی برداری وبلاگ تا اطلاع ثانوی ممنوع میباشد.

دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

آخرین نظرات

نویسندگان

زن باشیم -آشپزی-طرز تهیه مسقطی شیرازی

دوشنبه, ۲ آذر ۱۳۹۴، ۰۲:۳۸ ب.ظ

طرز تهیه مسقطی شیرازی

مواد لازم:

آب ..............6پیمانه

روغن مایع................نصف پیمانه

نشاسته...............نصف پیمانه

خلال پسته و بادام.............به مقدار لازم

زعفران آب کرده...............به مقدار لازم

گلاب.....................4الی 5 قاشق غذا خوری

هل......................به مقدار لازم

شکر.....................3 پیمانه

طرز تهیه:

نشاسته را از قبل خیس کنید تا مزه ترشی آن گرفته شود. سپس  2پیمانه آب سرد را به نشاسته اضافه کرده و حل می کنید و از صافی رد می کنید.آب باقیمانده را با نصف پیمانه روغنی که دارید و با 2 پیمانه شکر یا پودر قند مخلوط کرده و روی حرارت می گذارید وقتی محلول بجوش آمد.نشاسته ای را که از صافی رد کرده اید را به محلول در حال جوش اضافه کرده و با قاشق چوبی هم می زنید.اینقدر هم زده تا بمانند فرنی شود. وقتی غلظت فرنی را بدست آورد. حرارت را کم کرده تا مواد به آرامی بجوشد. چون این مسقطی که بسیار هم خوشمزه هست مدت زیادی لازم داره برای پخت از این به بعد هر از گاهی به آن سر زده و فقط با قاشق چوبی آن را هم بزنید.

بعد از تقریبا 2 ساعت که مواد با حرارت ملایم در حال جوش هست هل را به آن اضافه کرده و هم می زنید و دوباره بعد از گذشت 1 تا 2ساعت بعد، زعفران آبکرده و خلال پسته را به آن اضافه کنید و بعد از 10الی 15 دقیقه بعد، گلاب را اضافه کنید و پس از هم زدن مواد که جا افتاد و از حالت چسبندگی در آمد. آن را داخل ظرفی که از قبل چرب کرده اید ریخته و میگذارید تا سرد شود.پس از سرد شدن آن را به هرشکلی که دوست دارید برش بزنید.

این مسقطی را تا مدت 3 تا 4 ماه در یخچال ودر ظرف سربسته می توانید نگه دارید.

نکته: شما می توانید بجای 2 ساعت هر کدام از مراحل را حدود نیم ساعت انجام دهید، زیاد روی طعم و مزه آن فرق نمی گذارد.

 با تشکراز شما

نوش جان...

پیروز موفق باشید.

التماس دعا



۹۴/۰۹/۰۲ موافقین ۱ مخالفین ۰
سیده زهرا

نظرات  (۱۱)

۰۲ آذر ۹۴ ، ۱۴:۴۶ نجیبه عروس خوشبخت 94
سلام سیده زهرا جون دست گلت درد نکنه مثل همیشه عالی بود 
پاسخ:
سلام گلم ممنون عزیز دلم شما هم مثل همیشه لطف دارید عزیز
سلام عزیزم . خیلی خوشمزه به نظر میاد . چقدر زمان پختش طولانیه . ممنون زحمت کشیدی .
پاسخ:
سلام آره آبجی خییییییییییییییییییییییلی خوشمزه هست ...شما میتونی زمانش تغییر بدهی گلم هر کدوم نیم ساعت بذاری..عزیز دلمی آبجی
به به ممنون سیده زهرای عزیزم 
ان شاء الله به زودی واسه همسری بپزیم 
پاسخ:
سلام گلم..خوبی عزیز؟
إن شاءالله ..ولی آبجی اول ی بار درست کن تا تجربه کسب کنی اگه خوشت اومد بعد برای همسری درست کن.
سلام
منم هوس کردم درس کنم اما دیدم زمان پختش طولانیه تنبلیم اومد. اما با نظر مهدیه 100% موافقم..خخخخخخخ
پاسخ:
سلام
عسل شیرین زبونم شما که ماشاءالله مبخوره خیییییییییییلی زرنگ باشی عزیز....إن شاءالله برای همسری خوشمزه درست کنی گلم چون واقعا خیییییییییییلی خوشمزه هست.
سلام . سیده زهرا جون چقدر هنرمندی.ممنون عزیزم .عالی بود . غذاهای شیرازی هم یادمون میدی لطفا. ممنون گلم.
سلام آبجی
درسته زمان پختش یه کم زیاده ولیفکر نمیکردم به این سادگی باشه.دست گلت درد نکنه.
راستی چرا باید فقط با قاشق چوبی هم بزنیم؟
۰۴ آذر ۹۴ ، ۱۸:۵۶ رزصورتی (لیلا89)
سلام سیده زهرا جون خودم؟ 
چطوری عزیزم؟ 
مرسی خانم گل مثل همیشه عالی بود 

۰۴ آذر ۹۴ ، ۱۹:۲۱ حمیده عروس امام‌ حسین (علیه السلام)
سلام زهراسادات جون ممنون خانمی فدای دست گلت

سلام سیده زهرا جونم

ممنونم عزیزم عالیه...

سلام مرسی گلم

سلام خیلی ممنون
عزیزم ان شالله زیر سایه امام زمان عج خوشبخت وعاقبت بخیر بشی

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی