زن باشیم -آشپزی-ترحلوای شیرازی
تر حلوای شیرازی

مواد اولیه:
آرد برنج...................1پیمانه
نشاسته گل.................نصف پیمانه
گلاب......................نصف پیمانه
شکر.....................3/4 پیمانه
شیر.......................5پیمانه
آب سرد.................3پیمانه
زعفران آبکرده.........به مقدار لازم
خلال بادام وپسته.........به مقدار لازم
پودر نارگیل................به مقدار لازم
طرز تهیه:
نشاسته را با آب سرد مخلوط کرده واز صافی رد کنید.
آرد برنج را با شیر سرد مخلوط کرده و آن را هم زده تا یکدست شود، سپس ازصافی رد کنید.
این دو مخلوط را در ظرف نچسب مثل تفلون ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید. وقتی مواد به غلظت رسید.شکروگلاب را به آن اضافه کرده و باز هم زده تا مایه بجوش بیایدو غلیظ شود.پس از آنکه به غلظت موردنظر(از فرنی سفت تر) رسید.نصفی ازحلوا را در ظرفی دیگر ریخته و بقیه را با زعفران مخلوط کرده و هم بزنید.پس ازآن حلوای اول که سفید رنگ هست را درسینی ریخته و با چاقو یا قاشق روی آن را صاف کرده وبعد حلوای دوم که زعفرانی و زرد رنگ هست را روی حلوای سفید ریخته و صاف کنید و سپس با پودرنارگیل و خلال پسته و بادام تزئین کنید ودر آخر بوسیله چاقو بصورت لوزی یا مربع برش داده و در سینی بچینید.
نوش جان........
التماس دعا
سلام عزیزدلم .
چه خوشگل شده . دست این هنرمند درد نکنه .کلا هنرمندی زهرا جونم .